New Roommates

Druk in de weer voor het goede doel, voor ons stagebureau Van Zandbeek zijn we gisteren op het door de sneeuw en bezoekers, sfeervolle 18 septemberplein gaan staan voor het EuroArtwork. Vandaag gaan we samen met onze collega studenten van Smaak! communicatie het Real Life FHC avontuur beleven.
Na een zware zondag gaan we nog niet helemaal uitgerust het Real Life FHC huis in! Bij binnenkomst was het wel meteen schoenen uit en sloffen aan. We hadden meteen dat huiselijke gevoel. Bedjes klaarmaken en eten in de koelkast en voorraadkast en het belangrijkste: de werkplek inrichten want er moet wel gewerkt worden. En dan is het moment daar, Marjo staat bij de ingang met de sleutel in haar hand. 9 uur dus het huis is begonnen! Iedereen gaat naar binnen en de deur gaat op slot. Het is gedaan met de sneeuwpret voor 72 uur. Maar dan komt al gauw de vraag op: “wat is sneeuwpret tegenwoordig?”. Over een route waar je normaal 23 minuten op reist, hebben we daar nu 1,5 uur over gedaan. Is dat sneeuwpret? Gelukkig staat de kachel aan in het huis, dus dat is na het ritje van vanochtend voor de komende 72 uur genoeg sneeuwpret voor ons.
Om 16.00 uur begint onze eerste shift. Dan lossen we de harde werkers die vanochtend begonnen zijn af. Met de arbeidsvitaminen (10 zakken drop van Marjo) op tafel slaan we ons wel door de shifts heen en komt er goed werk te liggen.
Zojuist was er weer een vreugdemoment. Er kwam een nieuwe grote opdracht binnen! En het Real Life FHC lunch is ook erg populair, dus dat wordt gezellig morgen!

Nick & Margo


Deel het Real Life FHC Huis met de wereld!

Gerelateerde berichten

Geen reactie op "New Roommates"

Een reactie posten