De eerste nacht is aangebroken

De eerste nacht is aangebroken…De vrijwilligers lopen op het terrein,  wij doen dansjes om wakker te blijven, houden een creatieve brainstorm en typen deze blog. We vragen ons af: zijn we nu gek geworden dat we ons 72 uur op hebben laten sluiten? Het is toch niet zomaar iets. Maar het is het waard!
We hebben er weer een opdracht bijgekregen en we zien ons opgehaalde bedrag weer stijgen. Dat doet ons goed! Daarnaast is het goed om te zien dat iedereen hard aan de opdrachten werkt, ondanks de lange dag die we al achter de rug hebben. De dag die tot nu toe bestond uit opdrachten maken, opdrachten maken en nog eens opdrachten maken. 
Zo hebben we een nachtelijke brainstormsessie gehad over de opdracht van Bovil DDB.  En om wakker te blijven hebben we meteen maar een liedje aangevraagd bij 3FM. De Macarena. Ja je kent hem wel. Je kunt dus wel stellen dat wij nog wel even creatief bezig gaan zijn. Zowel in denken als in dansen. Als 3FM hem gaat draaien in ieder geval, maar daar gaan wij natuurlijk wel vanuit! De nacht zal zwaar zijn, maar ook inspirerend. Er worden dingen vergeten, er wordt gelachen, maar ook veel nagedacht en uitgewerkt. Tot morgenvroeg weer…..!

Marieke Brekelmans en Paulien

Deel het Real Life FHC Huis met de wereld!

Gerelateerde berichten

1 Reactie op De eerste nacht is aangebroken

21 december 2010 om 09:51

Superveel succes!
Keep up the good work!

Thomas (en collega's)
Bovil DDB

Een reactie posten