“Zou je even…?”, “Heb je even…?”, “Kun je even…?”

Misschien heb je ons al wel eens langs zien rennen met statafels, broodjes, pizzadozen, boeken, koffiekannen of andere dingen? Dat zijn wij, Marloes, Saïda en Annemarie, de PR-dames van het Real Life FHC huis. Wij hebben de taak op ons genomen om de pers en alle andere aangelegenheden rondom het huis te regelen.
Vanuit ons kantoortje hebben we continu contact met de rest van de smaakmakers. We rennen van hot naar her om spullen voor hen te halen, te printen of te regelen. Daarnaast zijn we ook druk bezig om persaandacht te genereren voor deze geweldige actie. We stalken de pers met persberichten en plegen vele telefoontjes. En met succes want we hebben onder andere al in het Eindhovens Dagblad gestaan, zijn bij de update van 3FM op de radio geweest en Simon heeft een live radio-interview bij Studio 040 gegeven vanuit het Real Life FHC huis.
Morgenochtend om 9.00 uur komen de Smaakmakers moe, afgepeigerd, maar hopelijk wel voldaan het Real Life FHC huis uit. En dit willen we niet in stilte voorbij laten gaan. Daarom willen we iedereen uitnodigen bij de bevrijding van deze negen helden om zo met hen te proosten op een geweldig succes.
Wij hebben met liefde en plezier deze taak op ons genomen! We willen de andere 9 smaakmakers bedanken dat zij in het huis wilden ;).

Annemarie, Marloes en Saïda

Deel het Real Life FHC Huis met de wereld!

Gerelateerde berichten

Geen reactie op "“Zou je even…?”, “Heb je even…?”, “Kun je even…?”"

Een reactie posten