The week before...

In alle vroegte zijn we maandagochtend 13 december vóór zonsopkomst begonnen met de plaatsing van het Real Life FHC Huis. Op de parkeerruimte voor gebouw R4 zijn bijna 20 parkeervakken afgezet voordat menig student de wekker hoorde gaan. Al om 06.30 uur stonden drie vrachtwagens met 6 halfbevroren experts paraat voor de ingang van Fontys Hogeschool Communicatie.

Om er voor te zorgen dat de afzonderlijke delen op de goede plaats kwamen te staan is alles nauwkeurig opgemeten middels lasers. Na het knappe manoeuvreerwerk van de chauffeurs werden de circa 1,5 ton wegende ‘units’, met een hijskraan, één voor één op hun plaats gezet.

Aan alle benodigdheden is gedacht! Een grote werkruimte, keuken, toilet en slaapgedeelte zijn van maandagochtend 20 december 09.00 uur tot donderdagochtend 23 december 09.00 uur de huisvesting van Smaak! communicatie. 72 uur aan één stuk gaan wij iedere centimeter van deze ruimte optimaal benutten. Met heel veel zin en enthousiasme kijken wij uit naar een geweldige week voor Fontys Hogeschool Communicatie en Serious Request.

Met trots danken wij de hardwerkende medewerkers van Janssen de Jong voor de officiële realisatie.Marco Lunenburg

Van zondag 12 december tot de start van het Real Life FHC Huis op 20 december, lees je hier dagelijks een update van één van de studenten die 72 uur lang non-stop communicatieopdrachten gaat maken.


Deel het Real Life FHC Huis met de wereld!

Gerelateerde berichten

Geen reactie op "The week before..."

Een reactie posten