"Six Flags is jaloers!" Nog 4 dagen...

De maandag komt angstaanjagend dichterbij  en daarmee ook de nachtmerries, paniekaanvallen en angstige ‘ik wist niet dat ik dat nog moest regelen’ blikken én euforische momenten.
Want tussen al het geregel en gestress door zijn er ook nog momenten waarop we elkaar juichend in de armen vallen, héél Rachelsmolen mee kan genieten van ons geschreeuw en we even vergeten waar we eigenlijk mee bezig zijn…. Onszelf 72 uur opsluiten, opdrachten aannemen waar je normaal een half schooljaar aan wijdt, 3 dagen met 9 mensen in 25 vierkante meter, en dat alles in barre omstandigheden. Piet Paulusma vertelde mij gisterenavond dat het maandag nacht -15 wordt met hevige sneeuwstormen. We lijken wel gek!

En mensen verklaren ons ook voor gek! Maar de complimentjes, enthousiaste reacties van bedrijven, grote sponsordeals en gigantische successen maken alles goed. Wat we zelf voor onmogelijk hielden, werd toch realiteit. Ook in deze tijd waarin overheden elkaar afmaken, de grootste staatsgeheimen publiekelijk worden gemaakt en sommige bevolkingsgroepen elkaar afmaken om mindere dingen zijn er toch nog mensen die het hart op de goede plek hebben! Dank daarvoor! Normaal gesproken worden sponsoren op het einde pas bedankt maar die van ons verdienen nu al een eervolle vermelding. Want zonder hen, die het aandurfden dingen toe te zeggen zonder van te voren te weten wat het resultaat zou zijn, zou onze actie niet zijn gerealiseerd, zou er nu niet al zo’n mooi bedrag zijn verzameld en zouden wij niet de mooiste ervaring van onze studietijd hebben. In één woord: FANTASTISCH!!!

Rest mij nu alleen nog maar te zeggen, keep watching! De komende dagen worden voor ons een rollercoaster waar Six Flags een puntje aan kan zuigen. Maar we lusten ‘m rauw!

Marloes van Drunen

Van zondag 12 december tot de start van het Real Life FHC Huis op 20 december, lees je hier dagelijks een update van één van de studenten die 72 uur lang non-stop communicatieopdrachten gaat maken

Deel het Real Life FHC Huis met de wereld!

Gerelateerde berichten

Geen reactie op ""Six Flags is jaloers!" Nog 4 dagen..."

Een reactie posten