"Moe, au, pff" Maar oh wat een ervaring!

Een blogpost schrijven om 4 uur 's nachts na uren ploeteren voor communicatie-opdrachten is niet iets wat je zomaar uit je mouw schudt. Blij dat het ons toch gelukt is, willen we erop wijzen dat er hier en daar een spelfout kan zijn opgetreden. De bedoeling is goed en hoewel het taalgebruik misschien te wensen overlaat, hopen we dat je een beter beeld krijgt van onze situatie in het Real Life FHC Huis. 

Inmiddels is het 04.14 en beginnen we het zwaar te krijgen is ons Real Life FHC Huis. We zijn onze tweede nacht ingegaan en al over de helft. De projecten gaan goed, maar vermoeidheid en allerlei kwaaltjes slaan bij ons toe. Fysieke verschijnselen als kou, buikpijn, vettig haar en concentratieproblemen spelen ons parten.

‘T mag de pret echter niet drukken, want we gaan gewoon vrolijk verder. Met nog maar 29 uur op de klok zijn er al heel wat bijzonder dingen gebeurd. Gisteren lagen Simon en ik te slapen, terwijl de lunch voor docenten (om ze een kijkje in onze keuken te geven) in volle gang was. Een leuke actie die wij vanwege vermoeidheid toch aan ons voorbij moesten laten gaan. Dat lieten onze bezoekers niet zomaar toe. Langzaam ging de slaapkamerdeur open en 4 vriendelijke hoofden staken om de hoek. De Raad van College van Fontys stond in ons slaapvertrek. Gewoon, om even te vertellen dat we een geweldige actie uitvoeren en dat ze heel erg blij met ons zijn. Ondertussen wordt er met de iPhone een foto van ons gemaakt, absoluut niet charmant, maar onder de noemer ‘alles voor het goede doel’.

De dagen gaan goed, we zijn productief en maken de beste dingen. 's Nachts wordt het wat moeilijker. We knallen door om morgen conceptversies te kunnen voorleggen aan onze opdrachtgevers.

Morgenmiddag vindt ook een belangrijk presentatie plaats van ons bureau. Ilse the Bicycle Company wordt afgesloten met een presentatie door Marieke van G, Marco, Saida en Marieke B.
Simon en ik wensen hen veel succes!

Anne (en Simon)Deel het Real Life FHC Huis met de wereld!

Gerelateerde berichten

Geen reactie op ""Moe, au, pff" Maar oh wat een ervaring!"

Een reactie posten