Heeft er nog iemand honger?

Het is nu 5.48 uur in de ochtend en we hebben het idee dat we aan de zesde dag beginnen. Het besef van dag en nacht is al verdwenen. Stinkend naar chips zitten we hier dan met onze gare kop dit bericht te tikken. De docentenlunch van deze middag (ofwel gisteren) was niet ontzettend druk maar de gezellige mensen waren aanwezig! Met onze vele malen dank aan de AH Woenselse Markt konden we een lekkere uitgebreide lunch aan de docenten geven. De opbrengst van de lunch gaat uiteraard ook naar het goede doel. We vervolgden de lunch met een rondleiding om ons bunkertje trots te tonen. Terwijl een klein groepje zich in een hoekje buigt over de opdrachten en non-stop verder werken, is de rest druk aan het kwetteren met docenten die alles over ons concept willen weten. Enthousiast proberen ze alles uit ons te trekken om te weten te komen hoe het er hier aan toe gaat en of er nog smeuïge verhalen zijn. Helaas jongens, het is hier geen Big Brother. Ook al hebben we totaal verschillende karakters, we zijn een team. En een team krijg je niet zomaar klein. Een hecht team waren we al en dat is alleen nog maar verder versterkt door deze vermoeiende dagen.

Voor degenen die niet bij de lunch waren, zonde! Maar jullie hebben ons zeker al op de voet gevolgd aangezien we al 10.006 pageviews hebben op onze website? Voor alle docenten en studenten die daarnaast niet aanwezig waren tijdens de lunch,  kom gerust nog even binnen koekeloeren door het raam om te zien waar we de laatste dagen nog mee bezig zijn. Let daarbij vooral niet op ons uiterlijk. Op dit moment zit het allemaal van binnen.

Bij dezen nog iedereen bedankt die aanwezig was tijdens de lunch en tot slot willen we graag zeggen, Welterusten! (Helaas duurt dat nog wel even…)

Yentl & MariekeDeel het Real Life FHC Huis met de wereld!

Gerelateerde berichten

Geen reactie op "Heeft er nog iemand honger?"

Een reactie posten