Geen woorden

Nog trillend en nagenietend van een prachtige, loodzware week, proberen we vandaag op een nuchtere manier terug te kijken. Werken voor een goed doel verrijkt je. Waar je de moed normaliter na 12 uur achter elkaar werken opgeeft, zorgt het goede doel ervoor dat je meer uit jezelf haalt. 72 uur. Het is ons gelukt.


Hard werken en lachen wisselden elkaar in rap tempo af, maar iedereen bleef het doel voor ogen houden: geld voor aidswezen over de hele wereld. Want natuurlijk is het leuk als je in de schijnwerpers komt te staan, als je kunt laten zien bij welk opleidingsinstituut je het zo naar je zin hebt, maar het draait maar om 1 ding: dat ene goede doel. 

Daarom was het des te mooier dat we gisteren uitgebreid de kans kregen om mensen over te halen om te doneren aan 3FM's Serious Request. Live op 3FM, BNN's Serious Request Journaal, TMF, Brabant 10, Studenticoos, Studio 040: we hebben hopelijk iedereen weten te inspireren om gul te doneren aan het goede doel door groter te denken!

Nu, the day after de gift van 4.516,35 euro aan het Glazen Huis, zien we dat het de goede kant opgaat. Honderden studenten en leerlingen weten hun weg te vinden naar Eindhoven om te geven, te geven en nog eens te geven. Vanzelfsprekend was het gros die gift sowieso al van plan. Maar als we ook maar 1 student hebben verleid 1 euro extra te geven, dan zijn we ook tevreden over het effect van alle publiciteit rondom het Real Life FHC Huis. 

De komende dagen posten we filmpjes, foto's en ander materiaal over onze actie, dus blijf nog even bij ons :).

Op de 276 bovenstaande woorden na, hebben we geen woorden voor de ervaring die het werken voor het goede doel met zich meebrengt. Het is waar wat ze zeggen. Werken voor het goede doel verrijkt je. 

SimonDeel het Real Life FHC Huis met de wereld!

Gerelateerde berichten

Geen reactie op "Geen woorden"

Een reactie posten