Real Life FHC Huis

3FM doet een Serious Request aan iedereen met hart voor het goede doel... Aidswezen over de hele wereld verdienen meer aandacht, zorg, onderwijs en andere onontbeerlijke levensbehoeften. Het geld dat 3FM in de week voor kerst ophaalt, gaat in zijn geheel naar het Rode Kruis, de organisatie die ervoor zorgt dat aidswezen de o-zo belangrijke hulp krijgen.

Nu het Glazen Huis Eindhoven aandoet, zien wij het als een eer mee te kunnen helpen dit fantastische doel te bereiken. Door inzet van eigen expertise (non-stop muziek draaien) lukt het 3FM om geld in te zamelen. Dat inspireerde ons tot het inzetten van ónze expertise: communicatie.

Smaak! communicatie vormt het Real Life FHC Huis van Fontys Hogeschool Communicatie...

72 uur lang maken wij communicatie-opdrachten voor misschien wel UW organisatie! Net als 3FM, vragen ook wij geen uurloon of projectgeld; we vragen een gift voor de aidswezen, een genereuze gift. Organisaties die ons benaderen met een communicatie-opdracht, kunnen een voorstel doen tot een sponsorbedrag. Voor organisaties die zich aanmelden, voeren we de voorgestelde communicatieve opdracht (mits mogelijk binnen het tijdsbestek) daadwerkelijk uit.

Geef voor de aidswezen! Ook als u geld wilt doneren zonder dat daar een communicatiegerelateerde opdracht voor in de plaats hoeft te staan, kunt u contact met ons opnemen.
Het zelfde formulier kunt u gebruiken voor vragen, opmerkingen of andere manieren van donaties.

Deel het Real Life FHC Huis met de wereld!

Gerelateerde berichten

Geen reactie op "Real Life FHC Huis"

Een reactie posten